Şoför kalp krizi geçirdi, İETT otobüsü 6 araca çarptı

Kağıthane Seyrantepe'de şoförünün kalp krizi geçirdiği öne sürülen İETT otobüsü 6 araca çarptı. Kaza anında kaldırımda yürüyen vatandaşlar kaçarak kıl payı kurtuldu o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Korkutan kaza saat 09.30 sıralarında Yeşilce Mahallesi Sanayi Durağı'nda meydana geldi. İddiaya göre hareket halindeyken şoförü Ebamüslüm Akdaşlı'nın kalp krizi geçirmesi üzerine kontrolden çıkan 34 ZP 3826 plakalı ve 27E hat numaralı İETT otobüsü 6 araca çarparak durdu.

KIL PAYI KURTULDULAR

Bu sırada kaldırımda yürüyen vatandaşlar kendilerine doğru gelen otobüsten kaçarak kurtuldu.

k1.jpg

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Ebamüslüm Akdaşlı'yı olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Okmeydanı Cemil Taşçıoğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Meydana gelen kaza anı ve sonrasında yaşanan panik anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

k2.jpg

Görüntülerde İETT otobüsünün kontrolden çıkarak önüne aldığı araçları sürüklediği ve bu sırada kaldırımda yürüyen vatandaşların kaçtığı görülüyor. Kazadan hemen sonra şoförün yardımına koşan vatandaşlar da güvenlik kamerasına yansıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN