Sokak hayvanlarını besleyen genç kız, komşusunun saldırısına uğradı

Sokak hayvanlarını besleyen komşusunun kızına saldıran bir kişi, genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Hatay'ın İskenderun ilçesi Akçay Mahallesi’nde yaşanan olayda düzenli olarak sokak hayvanlarını besleyen Tuğba Gökyiğit, komşusunun, eline aldığı bir ağaç dalıyla saldırısına uğradı. Annesiyle düzenli olarak hayvanları besleyen genç kız, komşusundan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan B.D. ifadesinde köpeklerin çocuğuna saldırdığını söyledi.

hv.jpg

UZAKLAŞTIRMA TALEP EDİLDİ


Olay sonrası Tuğba Gökyiğit hastaneden darp raporu alarak jandarmaya şikayette bulundu.
Gözaltına alınan B.D. karakola götürülürken, Gökyiğit olayla ilgili yaptığı açıklamada can güvenliğinin olmadığını ve uzaklaştırma istediklerini söyledi.

3945387.jpg

Gökyiğit, bir hayvansever olarak sokak hayvanlarını beslediğini belirterek, “Dün akşam saatlerinde de besleme yaptığım sırada komşumuz B.D. ağaç dalıyla köpeğime ve bana saldırdı. Olayda hiçbir şekilde saldırgan bir köpek ve çocuk yok. Ben bunların hepsini kayıt altına aldım. Benim ve hayvanlarımın can güvenliği yok, uzaklaştırma istiyorum” şeklinde konuştu.

3945385.jpg

"BİZİ SAVUNMAK İÇİN GELDİ"


Gözaltına alınan B.D.’nin eşi Özlem D. ise köpeğin akşam oğluna saldırdığını iddia ederek "Eşim eline ağaç dalı alarak koşarak geldi. Bizi kurtarmak için geldi tabi ki çocuğumu ve beni koruyacaktı. Bizi savunmak için geldi, yaptığında kötü bir davranış yok" dedi.

3945384.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN