Ankara'da patlama! Çok sayıda ekip sevk edildi

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde patlama meydana geldi. Patlama sonrası olay yerinden alevler yükseldi. Bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Elmadağ Kaymakamı Tanrısever, seyir halinde olan bir tırın kaza yapması sonucu tırın alev aldığını ve tırın lastikleri ile diğer aksamında patlama olduğunu söyledi.

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde patlama meydana geldi. Kaza yapan bir TIR olay sonrası alev aldı. Büyük kısmı yanan TIR'da patlamalar meydana gelirken yaşanan kazada ölü ve yaralı olmadığı belirtildi.

TIR KAZA YAPINCA PATLADI

Elmadağ Kaymakamı Alper Tanrısever tarafından yapılan açıklamada, "Elmadağ ilçemizde boş bir şekilde seyir halinde olan bir tırın kaza yapması sonucu tır alev almış ve tırın lastikleri ve diğer aksamında patlamalar meydana gelmiştir. Sadece yüksek ses çıkaran bu patlamalar sonucu ilçemizde herhangi bir hasar olmamıştır. Ölü veya yaralı yoktur." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN