Beykoz'da orman yangını

Beykoz'da orman yangını

Marmaris'te yaşanan facianın paniği geçmemişken Beykoz'da çıkan orman yangını çevre sakinlerini endişelendirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Geçen yıl yaşanan trajedinin ardından bu yıl da Marmaris başta olmak üzere birçok bölgede meydana gelen orman yangınları, ülkede ana gündem maddelerinden oldu. Yangın söndürme çalışmalarının ne kadar yeterli olduğu devamlı tartışılırken son olarak Beykoz'da Baklacı Mahallesi'nde orman yangını çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilip yerleşim alanına yakın noktada çıkan yangını söndürmek için çalışma başlatıldı.

2-006.jpg

Yangın söndürme çalışmaları kapsamında bölgeye helikopter yönlendirildi. Havadan helikopter desteğiyle müdahalede bulunulan yangın, kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışması sürüyor. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN