Gaziantep’in Karkamış ilçesine havan saldırısı

Gaziantep’in Karkamış ilçesine havan saldırısı

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü PKK/YPG, 4 adet havan mermisi attı. Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "Ölü ya da yaralı bulunmamaktadır. Saldırıya misliyle karşılık verilmiştir." açıklamasında bulundu.

Terör örgütü PKK/YPG, Gaziantep'in Karkamış ilçesine havan saldırısı gerçekleştirdi.

Fırat Nehri'nin doğusundaki terör örgütünün işgali altında bulunan alanlardan ateşlenen 4 havan mermisi, Karkamış ilçesindeki boş alanlara isabet etti.

Güvenlik güçleri, bölgeyi güvenlik çemberine alarak inceleme başlattı. Belediye ekipleri de anonslarla vatandaşlara, toplu halde bir arada bulunmamaları ve sınır hattına yaklaşmamaları uyarısında bulundu.

Gaziantep Valisi Davut Gül, yaptığı sosyal medya paylaşımında, Karkamış ilçesine terör örgütü tarafından havan mermisi atıldığını belirterek, "Ölü ya da yaralı bulunmamaktadır. Saldırıya misliyle karşılık verilmiştir." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN