Karkamış saldırısının ardından yeni görüntüler ortaya çıktı: Geriye bu anları kaldı

Karkamış saldırısının ardından  yeni görüntüler ortaya çıktı: Geriye bu anları kaldı

Gaziantep'teki terör saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Terör örgütü PKK/YPG tarafından Karkamış ilçesine gerçekleştirilen roketli saldırıda cep telefonu ile çekilen görüntülerde hafif yaralanan 2 vatandaşın kendi imkanları ile hastaneye gitme çabaları yer aldı. Saldırıda hayatını kaybeden 5 yaşındaki Hasan Karataş’tan geriye ise bisikletiyle oynadığı görüntüler kaldı.

Terör örgütü YPG/PKK Gaziantep'in Karkamış ilçesine attığı 4 roket saldırısının ardından bugün de yine aynı ilçeye saldırı yaptı. Sivil yerleşim merkezlerine isabet eden roketli saldırıların hemen ardından çekilen yeni görüntüler ortaya çıktı.

KENDİ İMKANLARIYLA HASTANEYE GİTMEYE ÇALIŞTI

Bir roketin isabet ettiği Kocatepe İlkokulunda saldırının hemen ardından gökyüzüne yükselen dumanlar cep telefonu görüntülerine yansıdı. Cep telefonu ile çekilen başka görüntülerde ise hafif yaralanan 2 vatandaşın kendi imkanları ile hastaneye gitme çabaları yer aldı.

111.jpg
Saldırıda hayatını kaybeden 5 yaşındaki Hasan Karataş'ın son çekilen görüntülerinde bisikletiyle oynadığı görülüyor (solda). Görüntülerde roket parçalarının isabet ettiği bir vatandaşın ise kendi imkanlarıyla hastaneye gitmeye çalıştığı görülüyor.

GERİYE BİSİKLETİ İLE ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERİ KALDI

Hain saldırıda şehit olan 5 yaşındaki Hasan Karataş’tan geriye ise kısa süre önce bisikleti ile çekilmiş görüntüleri kaldı. Hasan Karataş’ın son görüntülerinde ise bisikleti ile oynayıp, etrafa gülücükler dağıttığı görüldü.

222.jpg

ŞEHİTLERİN İSİMLERİ MERMİLERE YAZILDI

Saldırının ardından Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı hudut birliklerindeki kara ateş destek vasıtalarıyla meşru müdafaa çerçevesinde belirlenen hedeflere atışlar yapıldı. Belirlenen hedefler çok namlulu roket atar (ÇNRA), Fırtına obüslerinden gönderilen roketler ve uçakların attığı bombalarla ateş altına alındı. TSK tarafından atışlar öncesinde obüslere sürülen bazı mermilere hain saldırıda şehit olan sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan ile 5 yaşındaki Hasan Karataş’ın isimleri yazıldı. Saldırıda şehit olan öğretmen ve küçük çocuğun isimlerinin yazılı olduğu mermiler, yapılan başarılı atışlarla terör hedeflerini yerle bir etti.

3333.jpg

YARALILAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karkamış'ın ardından Kilis'e geldi. Bakan Soylu ve beraberindekiler, PKK/YPG'li teröristlerce dün düzenlenen roketli saldırıda yaralanan 1 asker ile 7 polisi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Tedavileri süren 4 özel harekat polisi ve bir uzman çavuşu ziyaret eden Bakan Soylu, yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Bakan Soylu, yetkililerden bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN