İstanbul'da iki grup arasında silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da iki grup arasında silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul Üsküdar'da bir kafede iki grup arasında başlayan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Valilikten ilk yapılan açıklamaya göre olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralandı.

Üsküdar'daki bir kafeye silahla ateş açılması sonucu 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'ndeki bir kafede kimliği bilinmeyen iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma daha sonra silahlı çatışmaya dönüştü.

1kapak-003.jpg

İlk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olayda taraflardan Veli Hakan Karataş olay yerinde, Tamer Kazan ve Okan Güner kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan M.K, M.A, İ.A,, M.K, ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinde yapılan incelemelerde çok sayıda kovan bulundu. Olaya karıştığı ve silah kullandığı tespit edilen F.Ö. ve kahvehane işletmecisi C.Y. emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Üsküdar'da meydana gelen olayla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "23.05.2024 Perşembe günü saat 20.10 sıralarında Üsküdar iİçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir cafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür.

1kapak-004.jpg

Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır.

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN