Kahramanmaraş'ta 5.3 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş'ta 5.3 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş artçılarla sallanmaya devam ediyor. Kandilli verilerine göre Göksun ilçesinde saat 12.19'da büyüklüğü 5.3 derinliği 5 kilometre olan bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre, ilçede saat 13.04'te yeni bir artçı daha yaşandı. Depremin büyüklüğü 4.2, derinliği ise 7 olarak kaydedildi.

Afet bölgesi artçılarla sallanmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde Kahramanmaraş 4.3 ve 3.8 büyüklüğündeki depremlerle sarsılmıştı. AFAD ve Kandilli verilerine göre Göksun ilçesinde saat 12.19'da yeni bir artçı daha yaşandı.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Kandilli verilerine göre, depremin büyüklüğü 5.3 derinliği ise 5 kilometre olarak kaydedildi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre ise depremin büyüklüğü 5.3, derinliği 7 kilometre olarak belirtildi.

AFAD Başkanı Yunus Sezer, Göksun ilçesinde meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki artçı deprem sonrasında olumsuz bir durum bulunmadığını açıkladı.

Sezer, bölgedeki saha çalışmalarının sürdüğünü de sözlerine ekledi.

GÖKSUN'DA YENİ BİR ARTÇI DAHA

Göksun ilçesinde AFAD verilerine göre saat 13.04'te yeni bir artçı daha meydana geldi. Depremin büyüklüğü 4.2, derinliği ise 7 kilometre olarak ölçüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN