TAG Otoyolu'nda TIR, emniyet şeridindeki otobüse çarptı: 14 yaralı

TAG Otoyolu'nda TIR, emniyet şeridindeki otobüse çarptı: 14 yaralı

Adana’da TAG Otoyolu Ceyhan Sirkeli gişeleri yakınlarında bir TIR, motor arızası nedeniyle emniyet şeridine park eden tur otobüsüne arkadan çarptı. Kazada otobüste bulunan 13 kişi ve TIR şoförü yaralandı.

Mersin Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan Sirkeli gişeleri yakınlarında gezi dönüşü Adana istikametine giden Orhan T. (55) yönetimindeki yolcu otobüsü, motor arızası nedeniyle otoyolda güvenlik şeridine park etti.

Bu sırada aynı yönde giden Hayrettin K. (27) yönetimindeki TIR, park halindeki otobüse arkadan çarptı. Kazada otobüste bulunan 13 kişi ve tır sürücüsü kabinde sıkışarak yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, ağır yaralanan TIR sürücüsünü uzun süren çalışmanın ardından çıkararak, sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar il ve ilçedeki hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN