Tartıştığı sürücünün yolunu kesen taksici terör estirdi

Esenler'de trafikte taksici ve bir otomobil sürücüsü arasında yol verme tartışması çıktı. Trafik ışıklarında durup aracından inen taksici, tartıştığı sürücünün otomobilinin camına yumruk attı. Taksicinin sürücüye küfürler yağdırdığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Esenler'de bir otomobil sürücüsü ve taksici arasında yol verme tartışması yaşandı. Otomobil sürücüsüne yol vermeyen taksici, daha sonra trafik ışıklarında arabadan inerek tartıştığı sürücünün aracına doğru yöneldi. Aracın kapısını açmaya çalışan taksici başarılı olamayınca kapının camına yumruk attı. Sürücüye küfürler yağdıran taksici daha sonra aracına binerek ilerlemeye başladı.
Taksici bu kez de seyir halindeyken tartıştığı sürücünün otomobilini kendi aracıyla sıkıştırmaya başladı. Sürücünün önüne geçerek tekrar durdurmaya çalışan taksici, başarılı olamayınca uzaklaştı.

TELEFONUYLA KAYDETTİ

Otomobil sürücüsü, yaşananları da cep telefonuyla kaydetti. Sürücü görüntüleri çektiği sırada, "Görüyorsunuz, bu adam taksici. Taksici, ışıklarda önümü kesti. Bana bıçak salladı. Şu an peşimden geliyor. Trafikte önümü kesmeye çalışıyor. Beni gasbetmeye mi çalışıyor, anlamadım. Sonuna kadar şikayetçi olacağım. Küfürler, tehditler havada uçuşuyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir