TGF'den Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık'a ziyaret

TGF'den Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık'a ziyaret

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve ekibi il gezileri kapsamında Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel, basının sorunları ve yeni internet yasası hakkında Başkan Posbıyık'ı bilgilendirdi.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Türkiye’deki birçok yerel ve ulusal basın mensubunun üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı ve üyelerini başkanlık makamında misafir etti.

3-002.jpg

BASININ SORUNLARI VE YENİ İNTERNET YASASI ELE ALINDI

İl gezileri kapsamında Zonguldak’a gelen TGF Başkanı Yılmaz Karaca, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan Bayrak, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel, yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette basının sorunları ve yeni internet yasası hakkında bilgilendirmede bulundu.

2-008.jpg

POSBIYIK: BASINA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Karaca, yerel basına her zamanki desteği nedeniyle Başkan Posbıyık’a teşekkür etti. Başkan Posbıyık da, TGF yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek basına desteklerinin süreceğini ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarıyla tekrar bir araya geleceklerini söyledi.

1-014.jpg

Ziyaret, karşılıklı hediyeleşme ve hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN