Tokat'ta şaşkına çeviren kaza: Taksi, evin balkonuna çarptı

Tokat'ta şaşkına çeviren kaza: Taksi, evin balkonuna çarptı

Tokat Erbaa'da Koçak köyünden şehir merkezi yönüne giden otomobil, Alaattin Reçber yönetimindeki cipi solladı. Karşı yönden gelen taksinin şoförü Ahmet Şenol hızla otomobile çarpmamak için direksiyonu sağa kırdı. Yol kenarındaki rampaya çıkan taksi, Mustafa Demirkıran'a ait inşaat halindeki binanın balkonuna çarptı. Görgü tanıklarını şaşkına çeviren kazada taksi şoförü Şenol yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Tokat Erbaa'da taksi şoförü Ahmet Şenol, hatalı sollama yapan araca çarpmamak için manevra yapınca yol kenarındaki evin balkonuna çarptı. Taksi şoförünün yaralandığı kaza görgü tanıklarına şaşkınlık yaşattı.

Tokat Erbaa, Ahmet Yesevi Mahallesi, Şehit Polis Memuru Birol Yavuz Caddesi'nde saat 14.30 sularında meydana gelen olayda Koçak köyünden şehir merkezi yönüne giden plakası öğrenilemeyen otomobil, Alaattin Reçber yönetimindeki 60 AAV 622 plakalı cipi hatalı solladı. Karşı yönden gelen 60 T 0869 plakalı taksinin şoförü Ahmet Şenol, otomobile çarpmamak için direksiyonu sağa kırdı.

Yol kenarındaki rampaya çıkan taksi, Mustafa Demirkıran'a ait inşaat halindeki binanın balkonuna çarptı. Görenleri hayrete düşüren kazada taksi şoförü Şenol yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

tt

Ahmet Şenol, kaza yerine sevk edilen ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alınırken polis, kazaya neden olduğu iddia edilen aracın belirlenmesi için çalışma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN