Trabzon'da kurt dehşeti artarak sürüyor! Hunharca geliyor ortalığı kan gölüne çeviriyor. Artık buna bir çare...

Trabzon'da kurt dehşeti artarak sürüyor! Hunharca geliyor ortalığı kan gölüne çeviriyor. Artık buna bir çare...

Kurt saldırıları bitmeden devam ediyor! Yeni bir korkunç olay daha yaşandı. Trabzon'da kurt dehşeti artarak sürüyor! Hunharca gelip ortalığı kan gölüne çeviriyorlar...

Trabzon'un Araklı ilçesinde son bir ay içerisinde meydana gelen artan kurt saldırıları, küçükbaş hayvan üreticilerini ekonomik olarak zor durumda bırakıyor. İlçede son bir ay içinde yaşanan saldırılarda, 52 küçükbaş hayvan telef oldu, 8 hayvan ise yaralı olarak kurtuldu.

ZARAR 300 BİN TL'Yİ GEÇTİ

Besiciler, yaşanan zararın 300 bin TL'yi geçtiğini belirterek yetkililerden çözüm beklediğini söyledi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kurt dehşeti sürüyor

Araklı ilçesine bağlı Yolgören mahallesi Küçükdere mevkiinde gerçekleşen son saldırıda, hayvan yetiştiricisi Sabri Bal, ahırından gelen sesler üzerine koştuğunda büyük bir felaketi gördü. Ahırındaki koyunların büyük bir bölümünün telef olduğunu ve bir kurdun hızla uzaklaştığını fark eden Bal, yaşadığı şoku anlattı. 11 küçükbaş hayvanın telef olduğunu, 8 hayvanın da yaralandığını ifade eden Bal, bir oğlak canını kurtararak ahırdan kaçıp yakındaki DoğuPen Fabrikası’na sığındığını söyledi.

Bölge halkı sık sık yaşanan saldırıların sıranın kendilerine ve çocuklarına gelmesinden korkuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN