Trabzon'da silahlı seçim kutlamaları: 1 ölü, 1’i çocuk 4 yaralı

Trabzon'da silahlı seçim kutlamaları: 1 ölü, 1’i çocuk 4 yaralı

Trabzon’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferini kutlamalarında açılan ateş sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 1’i çocuk 4 kişi ise yaralandı.

Dün gerçekleşen cumhurbaşkanı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan üçüncü kez cumhurbaşkanı seçilerek Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı oldu.

KENDİNİ VURAN KİŞİ ÖLDÜ

Ülkenin bazı kentlerinde yapılan kutlamalarda üzücü olaylar da yaşandı. Trabzon’da Yakup Hendem, kutlama yaparken kendini vurarak ağır yaralanmıştı. Hendem, götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi.

MAGANDA KURŞUNLARI

Yine Trabzon’un farklı ilçelerindeki kutlamalarda ateşlenen silahlardan çıkan mermilerin isabet ettiği 1’i çocuk 4 kişi de yaralandı. Polis, 4 kişinin yaralanmasına neden olan silahları ateşleyenleri tespit etmek için çalışma başlattı.

Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal, yorgun mermi vakasıyla kendilerine başvuran yaralılara ilişkin bilgi verdi ve "İlçemizde maganda kurşunu ile yaralanan 4 vakamız oldu; 3’ünü acilde yapılan tedavilerinin ardından taburcu ettik" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN