Tuzla'da alkollü ve ehliyetsiz olan sürücü zincirleme kazaya sebep oldu: 2 araç hurdaya döndü

Tuzla'da TEM Otoyolu'nda zincirleme kazaya sebep olan sürücü hem alkollü hem de ehliyetsiz çıktı. Tıra arkadan çarparak kazaya sebep olan sürücü, toplamda 4 aracın kazaya karışmasına sebep olurken 2 araç ise hurdaya döndü. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Tuzla'da alkollü ve ehliyetsiz sürücü zincirleme kazaya sebep oldu, 2 araç hurdaya döndü. Kazaya sebep olan şahıs ise polis merkezine götürüldü.

Tuzla TEM Otoyolu Ankara istikametinde saat 00.40 sıralarında meydana gelen olayda iddialara göre, TEM Otoyolu'nda seyir halinde olan 34 NAM 34 plakalı Audi marka otomobil sürücüsü Erdem K., aynı istikamette ilerleyen tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilden hafif sıyrıklarla çıkan Erdem K. yol kenarında beklemeye başladı.

KAZAYI FARK EDEMEDİ

Bu sırada kaza yapan otomobili fark edemeyen ve yaklaşık 1 ton yük taşıyan 41 ACR 18 plakalı kamyonet manevra yaptı. Manevra yapan kamyonete, 54 AHR 688 plakalı Suzuki marka otomobil arkadan çarptı. Kazada 2 araç hurdaya dönerken TEM Otoyolu Tuzla mevki bir süre trafiğe kapatıldı.

ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ ÇIKTI

Kazaya sebep olan Erdem K. 1.36 promil alkollü ve ehliyetsiz çıktı. Sürücü polis ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü. Zincirleme kazaya sebep olan Erdem K.’nin 1.36 promil alkollü ve ehliyetsiz olduğu anlaşıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi ayakta yapılan alkollü sürücü, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.