Tuzla'da korkutan yangın! Plastik imalathanesi alev alev yandı

Tuzla’da bir plastik imalathanesinde yangın çıktı. Dumanların yükseldiği imalathane kısa sürede alevlere teslim olurken, yangında 3 kişi yaralandı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı.

Korkutan yangın saat 22.00 sıralarında Tuzla Tepeören Medeniyet Bulvarı üzerinde bulunan bir plastik imalathanesinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Dumanların yükseldiği imalathane kısa sürede alevlere teslim oldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

İmalathanede çıkan yangına müdahale etmek isteyen işçilerden üçü yaralandı. Yangına müdahale etmeye çalışan işçilerden birisini çevredeki vatandaşlar kurtararak kendi imkanlarıyla hastaneye götürdü. Hafif şekilde yaralanan diğer 2 işçiyi ise sağlık ekipleri olay yerinde ambulansa alarak müdahale etti.

İtfaiye ekipleri müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı. Yangının çıktığı imalathanede maddi hasar meydana gelirken herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Polis ekipleri yangının çıkış sebebi ile ilgili çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN