Üniversite güvenliğinde yeni önlem ve düzenlemeler değerlendirildi

Üniversite güvenliğinde yeni önlem ve düzenlemeler değerlendirildi

Üniversite Güvenlik Koordinasyonu Toplantısı, Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ve ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.



Kütahya Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, üniversite güvenliğine yönelik alınacak önlemler detaylı bir şekilde ele alındı. Toplantıda, üniversite yerleşkelerinde artan sokak hayvanı sayısına karşı alınacak tedbirler, öğrenci yurtlarında barınma koşullarının iyileştirilmesi, bahar şenlikleri ve sınav dönemlerinde güvenlik önlemlerinin artırılması gibi önemli konular masaya yatırıldı. Üniversite çevresindeki sosyal alanların denetimlerinin devam etmesi ve şehir içi ulaşım hizmetlerinin kesintisiz sürdürülmesi konularının üzerinde duruldu.

Kütahya Valisi Işın toplantıda, Kütahya Belediyesi, Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi kurumların koordinasyon içinde çalışmasının önemine vurgu yaptı.

Katılımcıların görüş ve önerilerinin de alındığı toplantı, iş birliği ve çözüm odaklı çalışmaların devam etmesi yönünde fikir birliği ile sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN