Uşak'ta işçileri taşıyan midibüse tır çarptı: 20 yaralı

Uşak'ta işçileri taşıyan midibüse tır çarptı: 20 yaralı

Uşak'ta kırmızı ışıkta geçen tır, işçileri taşıyan midibüse çarptı. Jandarma ekipleri tır sürücüsünü gözaltına alındı. Kazada 20 yaralıdan 1'ini durumunun ağır olduğu belirtildi.

Uşak'ta kırmızı ışıkta geçen tır, işçileri taşıyan midibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan midibüsün içindeki işçilerden 20'si yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 20 yaralıdan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri tır sürücüsü R.B'yi gözaltına aldı. Midibüsün organize sanayi bölgesindeki çeşitli fabrikalarda çalışan 25 işçiyi kent merkezine götürdüğü belirtildi.

Öte yandan, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kırmızı ışıkta geçen 35 HD 3428 plakalı tırın 64 S 0282 plakalı midibüse çarpması ve midibüsün savrularak durması yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN