Van'da PKK operasyonu: 50 adet büyük tüp ele geçirildi

Van'da PKK operasyonu: 50 adet büyük tüp ele geçirildi

Van’ın Çaldıran ilçesi kırsalında jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda terör örgütü PKK’ya ait sığınıkta 50 adet büyük tüp ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamada, "Tendürek Dağı kırsalında PKK/KCK terör örgütü tarafından cephanelik olarak kullanıldığı değerlendirilen sığınak ve barınaklarda arama yapıldı. Yapılan aramalarda; 50 adet büyük tüp ele geçirilmiş olup tespit edilen barınak ve sığınaklar kullanılmaz hale getirilmiştir" denildi.

Tendürek Dağı kırsalında PKK/KCK terör örgütüne yönelik bir operasyon yapıldı. Operasyonda 50 adet büyük tüp ele geçirildi.

İMHA EDİLDİ

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “Terörle mücadele, yurt içinde sürdürülen çalışmalarla kararlılıkla devam ediyor. Bu çerçevede 10 Kasım 2022 tarihinde Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı kırsalında PKK/KCK terör örgütü tarafından cephanelik olarak kullanıldığı değerlendirilen sığınak ve barınaklarda arama yapıldı. Yapılan aramalarda; 50 adet büyük tüp ele geçirilmiş olup tespit edilen barınak ve sığınaklar kullanılmaz hale getirilerek, ele geçirilen malzemeler yerinde imha edilmiştir” denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN