Vatandaşlar Binali Yıldırım'a dert yandı: Şu ekonomiye bir el atın, vallahi millet perişan

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde vatandaşları ziyaret etti. 20 yıldır AK Parti'ye oy verdiğini söyleyen bir vatandaş Yıldırım'a, "Bir AK Partili olarak söylüyorum şu ekonomiye bir el atın. Vallahi millet perişan” diyerek dert yandı.

Konya'nın Cihanbeyli ilçesine ziyarette bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Yıldırım'a Konya Valisi Vahdettin Özkan ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve bazı milletvekilleri de eşlik etti.

EKONOMİYE BİR EL ATIN, MİLLET PERİŞAN

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre, 20 yıldır AK Parti'ye oy verdiğini söyleyen bir vatandaş Yıldırım'a, “Başkanım ekonomi ekonomi…Millet vallahi perişan. 20 senedir size oy veriyorum. Bir AK Partili olarak söylüyorum şu ekonomiye bir el atın. Vallahi millet perişan” dedi.

BİN LİRA MAAŞLA BİZ ÖDEYEMEYİZ

Cihanbeyli Belediyesi'nin uyguladığı 18 uygulamasına tepki gösteren başka bir vatandaş ise “Bin lira maaşla biz ödeyemeyiz. Bu arsaları da ödeyemeyiz. O zaman belediye gelecek elimizden alacak” ifadelerini kullandı. Yıldırım ise vatandaşa, "Merak etme bunlar çözülür” yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN