Yarın Ankara'da hava nasıl olacak? 8 Ocak Ankara hava durumu

Yarın Ankara'da hava nasıl olacak? 8 Ocak Ankara hava durumu

Ankara'da yaşayan ve hafta sonuna plan yapmak isteyen vatandaşlarımız arama motorlarından 'Yarın Ankara'da hava nasıl olacak?' sorusunu aratıyor. Meteoroloji 8 Ocak Ankara hava durumunu açıkladı. İşte detaylar...

Ankara'da 8 Ocak'ta hava bulutlu geçecek. Meteoroloji'ye göre hava durumu şöyle olacak;

YARIN ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

8 Ocak Cumartesi günü Ankara'da hava bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı en düşük 4 derece, en yüksek 10 derece olacak. Ankara'da en düşük nem oranı %70, en yüksek nem oranı ise %96 olacak.

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Ankara'da 5 günlük hava durumu tablosuna baktığımızda yarından itibaren yağışların başlayacağını görüyoruz.

screenshot-4.jpg

YURTTA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Sakarya ve Bilecik hariç), Ege, Batı Akdeniz ile Ankara, Eskişehir, Bolu, Karabük, Amasya ve Samsun çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinde, gece saatlerinden itibaren Antalya çevreleri ile Muğla'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde bu akşam saatlerinde, gece saatlerinden itibaren de Antalya çevreleri ile Muğla'nın kıyı kesimlerinde yağış beklendiğini açıkladı. Meteoroloji, "Yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" uyarısında bulundu.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, Sakarya ve Bilecik dışında bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BURSA 8°C, 16°C

Parçalı çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

EDİRNE 5°C, 11°C

Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL 7°C, 12°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KOCAELİ 9°C, 16°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

EGE BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ve Manisa çevreleri ile yarın öğle saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı sağanak ve kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Muğla'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR 3°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

DENİZLİ 7°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

İZMİR 11°C, 17°C

Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

MUĞLA 7°C, 11°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, Antalya ve Isparta çevreleri ile yarın zamanla Batı Akdeniz'in aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden itibaren Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

ADANA 10°C, 20°C

Parçalı bulutlu

ANTALYA 12°C, 15°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HATAY 7°C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu

ISPARTA 6°C, 10°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Ankara'nın kuzey ve doğu kesimleri, yarın zamanla Eskişehir çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

ANKARA 4°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kuzey ve doğusu, yarın zamanla kuzey ve batı kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı

ESKİŞEHİR 3°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın zamanla yağmur ve sağanak yağışlı

KONYA 3°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu

SİVAS 0°C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

BOLU 2°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

DÜZCE 6°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu

KASTAMONU 0°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu

ZONGULDAK 11°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Samsun ve Amasya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AMASYA 4°C, 12°C

Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu

ÇORUM 3°C, 12°C

Parçalı bulutlu

SAMSUN 11°C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak yağışlı

TRABZON 10°C, 14°C

Parçalı bulutlu

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

ERZURUM -11°C, 2°C

Parçalı ve az bulutlu

KARS -10°C, 2°C

Parçalı ve az bulutlu

MALATYA 1°C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN