Yaşananlar büyük tepki çekti! İskenderun'da okul bahçesinden yıkımı seyrettirdiler

Hatay'ın İskenderun ilçesinde gerçekleştirilen yıkım çalışması, okul saatine denk getirilmesiyle çocuklar arasında büyük paniğe neden oldu. 6 Şubatta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenmiş ağır hasarlı binaların yıkımları devam ederken, çocukların okul saatine denk getirilmesi büyük tepkilere neden oldu.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinde en etkilenen illerin başında gelen Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımına devam ediliyor. Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir bina yıkımı büyük tepkilere neden oldu. Bir ilkokulun yanında bulunan ağır hasarlı binanın yıkılması okul saatlerine denk getirilmesiyle çocuklar arasında büyük paniğe neden oldu. Vinçle yıkılan bina saniyeler içinde yan yatıp çökerek yerle bir oldu. Küçük çocuklar oluşan toz bulutu ve sesler nedeniyle tedirgin oldular. Olay anı ise cep telefonları ile kayda alındı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir