Yenimahalle’de mahalle iftarları devam ediyor

Yenimahalle’de mahalle iftarları devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi’nin vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleştirdiği mahalle iftarları aralıksız sürüyor. Yenimahalle Belediyesi mahalle iftarlarının yeni adresi Ragıp Tüzün Parkı oldu.

7‘den 70’e binlerce ilçe sakininin katıldığı iftar programı Kur’an tilaveti ve dualar ile başladı. İftar programına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar’ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan paylaşmayı öğretir

Yenimahallelilere hayırlı Ramazanlar dileyerek vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Yaşar, “11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın tüm yurttaşlarımıza huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Her akşam ilçemizin değişik noktalarında binlerce vatandaşımızla birlikte iftar sofralarında buluşuyoruz. Ramazan bereketi, paylaşmayı ve hoş görüyü bizlere hatırlatır. Yenimahalle’de oluşan sevgi bağını kuvvetlendirerek durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN