Yılbaşı eğlencesinde feci olay: Arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Yılbaşı eğlencesinde feci olay: Arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Nurettin Öztürk, yılbaşı gecesi birlikte eğlendiği arkadaşlarından Mehmet Güneş'i bıçaklayarak öldürdü, Kadir Yılmaz'ı ise yaraladı.

Dün gece saat 01.30 sıralarında Tokat'ın Erbaa ilçesinde, Ertuğrul Gazi Mahallesi Kanbolat Caddesi'nde Ali Öztürk'e ait evde cinayet işlendi. Yılbaşını kutlamak için bir araya gelen Mehmet Güneş, Kadir Yılmaz ve Nurettin Öztürk arasında küfretme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Nurettin Öztürk evdeki ekmek bıçağını alarak Mehmet Güneş ve Kadir Yılmaz'ı bıçakla yaraladı.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Mehmet Güneş ve Kadir Yılmaz ambulanslarla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden yaralanan Mehmet Güneş, kurtarılamadı.

Olayın ardından Nurettin Öztürk ile ağabeyi Ali Öztürk polis tarafından gözaltına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN