Yılın ilk kar yağışını izlemek isteyen 5 kişi dağda mahsur kaldı!

Yılın ilk kar yağışını izlemek isteyen 5 kişi dağda mahsur kaldı!

Bursa'da yılın ilk kar yağışını izlemek için dağa çıkan 5 kişi mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine giden arama-kurtarma ekipleri, 4 saatlik çalışma sonunda şahısları kurtarırken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yılın ilk kar yağışını izlemek isteyen 5 arkadaş araçlarıyla kırsal Kıran Mahallesi'ne geldi. Tepeye tırmanırken araçlarıyla kayaya çarpan 5 kişi burada mahsur kaldı.

Yardım talebinde bulunan 5 kişi için AFAD, İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneği (İNDAK) ve Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği (ANDA) ekipleri bölgeye hareket etti.

4 SAATİN ARDINDAN KURTULDULAR

Ekiplerin 4 saatlik çalışmasıyla 5 kişi bulundukları yerden kurtarıldı. Bu kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve sürücü S.B'nin ifadesi alınmak üzere İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldüğü belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN