Abdest almak için gittiği camide beton zemine çakılarak öldü

Abdest almak için gittiği camide beton zemine çakılarak öldü

Bursa’da Ubeyt Menteş adlı bir vatandaş abdest almak için gittiği caminin inşaat halindeki müştemilatından beton zemine çakıldı. Talihsiz vatandaş olay yerinde yaşamını kaybetti.

İnegöl ilçesinde Huzur Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan Selahattin Eyyübi Camii’nde 19.00 sıralarında üzücü bir olay meydana geldi. Ubeyt Menteş (65), namaz öncesinde abdest almak için caminin inşaat halindeki müştemilatından ilerlerken, iddiaya göre yaklaşık 4 metre yükseklikten beton zemin üzerine düştü.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI KAYBETTİ

Olayı gören vatandaşlar durumu 112’ye bildirdi. Olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri adamın hayatını kaybettiğini tespit etti. Menteş’in cenazesi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN