Yine aynı AVM yine hayvan sömürüsü! İki vaşağın ortasına fareyi bıraktılar: Bu saçmalığı derhal durdurun

Ankara'nın ünlü alışveriş merkezi Nata Vega AVM'nin alt katında bulunan vahşi yaşam alanında iki vaşağın ortasına bırakılan fareyle 'gösteri' yapılması hayvanseverlerin tepkisine neden oldu. Hayvanseverler sosyal medyada paylaştığı görüntülerde Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ve Ankara Valiliği'ne seslenerek 'Bu saçmalığı derhal durdurun. Böyle bir şey kimin hoşuna gider ki?' ifadelerini kullandı.

Ankara'nın en ünlü alışveriş merkezlerinden olan Nata Vega AVM yine bir hayvan sömürüsü görüntüsüyle gündem oldu.

Yıllar önce AVM'nin alt katında bulunan vahşi yaşam alanında ender bulunan Serval kedisinin cam vitrinde sergilenmesi hayvanseverlerin tepkisini çekmiş, konu ülkenin gündemine oturmuştu.

Söz konusu AVM bu kez de yine aynı alanda bir hayvan sömürüsüne sahne oldu. Sosyal medya kullanıcılarının paylaştığı görüntülerde iki vaşağın ortasına bir farenin bırakıldığı görülüyor. Paylaşımın yapılmasıyla birçok hayvansever görüntüler karşısında isyan etti.

KEREM BURSİN'DEN GÖRÜNTÜLERE TEPKİ

Kullanıcılar, "2017’den beri bu durum varmış. Yıllar önce de haberler yapılmış, imza kampanyaları düzenlenmiş ama sonuç aynı. Bu canlılar hala orada sergilenmeye devam ediyor." ifadelerini kullanırken ünlü oyuncu Kerem Bursin de "Felaket!!!! Bu hayvanların ne işi var bir AVM’de!!!" paylaşımını yaparak hayvan şiddetine tepki gösterdi.

ekran-alintisi.jpg

İlgili Haberler