Bankalar kesenin ağzını açtı! Maaşını o bankaya taşıyan çalışanlara 22 bin 500 TL promosyon ödeniyor!

Bankalar kesenin ağzını açtı! Maaşını o bankaya taşıyan çalışanlara 22 bin 500 TL promosyon ödeniyor!

2023 yılının başlamasıyla kamu ve özel kurumlar, bankalarla olan promosyon anlaşmasını yenilemeye başladı. Son olarak bir kamu kurumunun devlet bankasıyla imzaladığı anlaşmaya göre, tüm çalışanlara kişi başı 22 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak. İşte, maaş promosyonu son dakika gelişmesi...

Bankalar emeklilerin yanı sıra sigortalı çalışanlara da maaş promosyon ödemesi yapıyor.

Maaşını üç yıl boyunca ilgili bankadan alma sözü veren emeklilere promosyon ödemesi verilirken, kamu ve özel kurumların bankalar ile yaptığı anlaşmalar neticesinde maaşını ilgili bankaya taşıyan personele de yüklü miktarda promosyon ücreti veriliyor.

MAAŞINI VAKIFBANK'A TAŞIYANLARA TEK SEFERLİK 24 BİN 500 TL

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Vakıfbank arasında imzalanan promosyon anlaşmasına göre, maaşını üç yıl boyunca Vakıfbank'tan alan çalışanlara tek seferlik 22 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Promosyon anlaşması haberini Türkiye Belediyeler ve Genel Hizmetler İşçiler Sendikası Mersin 1 No.lu Şube Başkanı Nail Kaya duyurdu.

mersin-bsb-vakifbank-promosyon-anlasmasi.jpg

PROMOSYON ÖDEMESİ 18 ŞUBAT'TA YAPILACAK

Kaya, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Örgütlü ve yetkili bulunduğumuz Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Meski kadrolu işçi arkadaşlarımızın (3 yıllık) promosyon ücreti 22.500 olarak Vakıfbank yetkilileri ile bugün itibariyle anlaşma sağlanmıştır.

Promosyon ücretleri şubat ayı maaşını takip eden en geç, 3 iş günü içerisinde (18 Şubat) tarihinde işçi arkadaşlarımızın hesaplarına yatırılacaktır.

İşçi arkadaşlarımıza promosyon ücretleri hayırlı, uğurlu olsun"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN