Zabıta ekipleri fırınlarda denetim gerçekleştirdi

Zabıta ekipleri fırınlarda denetim gerçekleştirdi

Denetimlerine devam eden Giresun Belediyesi Zabıta Ekipleri, bu kez de vatandaşların mağduriyet yaşamaması için fırınlarda denetim gerçekleştirdi.

Zabıta ekipleri tarafından, kent genelinde ekmek üretimi yapan fırınlarda gıda güvenliğini sağlamak amacıyla gramaj, hijyen, fiyat ve ruhsat durumlarının standartlara uygun olup olmadıkları titizlikle kontrol edildi.

Zabıta ekipleri, denetimler sırasında fırın yetkililerine uyarılarda bulunarak, halkın mağduriyet yaşamaması adına her zaman denetimleri sürdüreceklerini aktardı.

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların güvenli ve sağlıklı gıda tüketmesi için mücadele ettiklerini dile getirerek, mevzuata aykırı davranan fırınlar hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını bildirdi.

Yetkililer, bu tür denetimlerin, şehir genelinde faaliyetini sürdüren tüm fırınlarda düzenli olarak gerçekleştirileceğini ifade ederek, tüketicileri de duyarlı olmaya ve herhangi bir olumsuzluk hissettiklerinde Zabıta Müdürlüğü’ne bilgi vermeye davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN