Şehit astsubay Mehmet Burak Demirci Osmaniye'de toprağa verildi

Şehit astsubay Mehmet Burak Demirci Osmaniye'de toprağa verildi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör saldırısında şehit olan Astsubay Mehmet Burak Demirci'nin cenazesi Osmaniye'de son yolculuğa uğurlandı. Aynı saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Halil Karakuşoğlu da memleketi Gaziantep'te toprağa verildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan astsubay Mehmet Burak Demirci'nin , cenazesi Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde toprağa verildi.

15-12/06/aa_picture_20151206_6987940_high

Cizre şehide son görev!

Helikopterle Düziçi ilçesine getirilen Şehit Demirci'nin cenazesi Uzunbanı Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Burada helallik alınmasının ardından şehidin tabutu İrfanlı camisine getirildi.

15-12/06/aa_picture_20151206_6987943_high

Öğleyin kılınan cenaze namazına Osmaniye Valisi Kerem Al, AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile 39. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Hasan Polat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

15-12/06/aa_picture_20151206_6987947_high

"Kuzum bizi bırakıp nereye gidiyorsun..."

Şehidin babası Selahattin Demirci oğlunun tabutuna omuz vererek cenaze nakil aracına kadar taşıdı. Bu sırada şehidin eşi tabuta sarılarak, "Kuzum bizi bırakıp nereye gidiyorsun seni çok seviyorum" diye göz yaşı döktü.

Şehit astsubay Demircinin cenazesi Düziçi merkeze bağlı Gökçayır köyü mezarlığına defnedildi.

OSMANİYE/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN