Sema Keçik diziden neden ayrıldı? Kırmızı Oda'nın Selvi’si veda etti

Sema Keçik diziden neden ayrıldı? Kırmızı Oda'nın Selvi’si veda etti

Cuma akşamları TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Selvi karakterine hayat veren Sema Keçik ile oğlu Mert rolünde oynayan Efe Tunçer, diziye veda etti. Doktor Hanım’a tedavi süreci tamamlanan ikili, dizide evlerine geri döndü.

Kırmızı Oda’nın başrollerinden Doktor Hanım yani Binnur Kaya da sosyal medya hesabından yaptığı Selvi yani Sema Keçik ile Efe Tuncer ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Kaya, Sema Keçik’le eskiden beri arkadaş olduklarını vurgulayarak, her iki oyuncuyla da birlikte oynamaktan onur duyduğunu ifade etti.

SEMA KEÇİK KIRMIZI ODA'DAN NEDEN AYRILDI?

TV8’in fenomen yapımlarından Kırmızı Oda dizisinde Selvi karakterini canlandıran Sema Keçik, ile dizide oğlu Mert karakterine hayat veren Efe Tuncer, diziye veda etti. Terapi sürecinin ardından sağlığına kavuşan Selvi, ailesinin yanına döndü.

Kırmızı Oda’da Doktor Hanım'ı oynayan Binnur Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sema Keçik ile Efe Tunçer’e veda etti. İki güzel insanla beraber harika bir yolculuk yaptıklarını vurgulayan Binnur Kaya, Sema Keçik'in eski dostu olduğunu anımsatarak, birlikte oynamanın kendisine mutluluk verdiğini ifade etti.



Efe Tuncer’in de her duyguyu çok güzel anlattığını kaydeden Binnur Kaya, birlikte oldukları için onurlandığını vurgulayarak, her iki oyuncuya da teşekkür etti.

sema-kecik-diziden-neden-ayrildi-kirmizi-odanin-selvisi-veda-etti.jpeg

SEMA KEÇİK KİMDİR?

1965’te Ağrı’nın Diyadin ilçesinde doğan Sema Keçik, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünden mezun olduktan sonra Henning V. Vangerow’la “Ses ve ritm”, Monica Pagneux’la “Beden Hareket”,  Nelia Wechselle “Stanistavski metodu”, Zygmund Molik’le “Grotovski Metodu” üzerine çalışmalar yaptı.

Paris Soleil Theatre’da Ariane Mnouchkine ile Comedia Del’Arte ve Bali Maskları üzerine çalışan Sema Keçik, Hindistan‘da Irinjalakuda’da G.Venu ‘Kathali' ve Mirmala ‘Nohiniyattam’ dansları üzerine çalışmalara katıldı.

2011’de televizyon dünyasına merhaba diyen Sema Keçik, ’Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Daye Hatun karakterine hayat verdi.

2014’te Paşa Gönlüm dizisinde; Derya Alabora, Tarık Papuççuoğlu, Nilüfer Açıkalın, Kerem Atabeyoğlu, ve İsmail Filiz’le beraber oynayan Sema Keçik, 1 Mart 2017’de Show TV’de yayınlanan Yeni Gelin adındaki, Tolga Mendi, Jessica May ve Dağhan Külegeç’le beraber oynadı.

Sema Keçik, İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin solist dansçısı Ümit Karabel’i Mart 2008’de kaybetti. Sema Keçik ile Ümit Karabel’in Ebru adında bir kızları bulunuyor.

SEMA KEÇİK'İN OYNADIĞI TİYATRO OYUNLARI 

1985-1990 – Büyük Miras (Devlet Tiyatrosu)

1985-1990 – İnsan Denen Garip Hayvan (Kenter Tiyatrosu)

1990-1994 – Nu

1990-1994 – Avusturya Viyana Odeon Tiyatrosu Serapions Ensemble

1990-1994 – Wi Monami

1990-1994 – Guarnica

1994-1996 – Bahar Noktası (Reji/Bakırköy Belediye Tiyatrosu)

1994-1996 – Antigone, Bir Yaz Evi, Hacı Yatmaz (Bakırköy Belediye Tiyatrosu)

1997-2000 – Medeav ve Zapt-u Rapt (Özel Grup)

1994-1996 – Küskün Kahvenin Türküsü (Tiyatro Pati)

2001-2008 – Sokağa Çıkma Yasağı, Rumuz Goncagül, Geçmişten Gelen Kadın, Yeditepeli Aşk (Şehir Tiyatroları)

1997-2000 – Balkon (Tiyatro Stüdyosu)

SEMA KEÇİK'İN OYNADIĞI FİLM VE DİZİLER

2015 – Aşk Yeniden (Meryem) (TV Dizisi)

2015 – Nefesim Kesilene Kadar (Sultan) (Sinema Filmi)

2013 – Şarkı Söyleyen Kadınlar (Fotolu Kadın) (Sinema Filmi)

2003 – Yazı Tura (Nurten) (Sinema Filmi)

2014 – Paşa Gönlüm (Necmiye) (TV Dizisi)

2009 – Bir Bulut Olsam (Düriye Bulut) (TV Dizisi)

2011 – Muhteşem Yüzyıl (Daye Hatun) (TV Dizisi)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN