Fahri Bülent Seyran kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kırmızı Oda’ya Kumru'nun eşi olarak katıldı

Fahri Bülent Seyran kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kırmızı Oda’ya Kumru'nun eşi olarak katıldı

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'ya Kumru'nun eşi olarak katılan Fahri Bülent Seyran, ‘Fatmagül'ün Suçu Ne?’ Dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınmıştı. Seslendirme sanatçılığı da yapan Fahri Bülent Sercan, performansıyla dikkat çekiyor.

Fahri Bülent Sercan, Asmalı Konak, Avrupa Yakası, Patron Kim, Selena, Aldırma Gönül, Üç Arkadaş, Kısık Ateşte On Beş Dakika, Mustafa Hakkında Her Şey, Eyvah Eyvah, Bana Şans Dile, Yusuf Yusuf ve Berlin Kaplanı gibi birçok önemli projede oynadı. Berlin’de doğan Fahri Bülent Sercan, en son Dengi Dengine dizisinde Naci karakterine hayat vermişti.

KUMRU’NUN EŞİ KİMDİR?

Kırmızı Oda dizisine Kumru’nun eşini Fahri Bülent Seyran canlandırıyor. 

FAHRİ BÜLENT SEYRAN KİMDİR?

22 Şubat 1976’da Almanya'nın Berlin kentinde doğan Fahri Bülent Seyran, tiyatroya 1992’de İzmir Konak Belediye Tiyatrosu’nda kursiyer olarak başladı. 1997’de İstanbul’a gelerek Akademi İstanbul oyunculuk bölümünü bitiren Fahri Bülent Seyran, seslendirme sanatçılığı da yaptı.

fahri-bulent-seyran-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-kirmizi-odaya-kumrunun-esi-olarak-katildiiiiiiiiiiiii.jpg

Kameralar karşısına ilk defa 2001’de yayınlanan Babam ve Biz adındaki dizi ile geçen Fahri Bülent Seyran, Asmalı Konak, Avrupa Yakası, Melek, Patron Kim, Ateşli Topraklar, Metropalas, Selena, Ters Köşe, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Derman, Aldırma Gönül, Annem Uyurken, Ne Diyosun, Üç Arkadaş, Kısık Ateşte On Beş Dakika, Mutlu Ol Yeter ve Tatlı İntikam, Mustafa Hakkında Her Şey, Hırsız Var, Eyvah Eyvah, Bana Şans Dile, Yusuf Yusuf, Berlin Kaplanı, Çatı Katı Aşk gibi yapımlarda rol aldı.

fahri-bulent-seyran-kimdir-kac-yasinda-ve-nerelii.jpg
Fahri Bülent Seyran, en son Dengi Dengine adındaki dizide Naci karakterini canlandırdı.


Kırmızı Oda Kumru kimdir? İşte hikâyesi ve gerçek adı...Kırmızı Oda Kumru kimdir? İşte hikâyesi ve gerçek adı...
 

Boncuk bulanacak mı?Boncuk bulanacak mı?


Psikolojinin yükselişi: Yıkıcı kutuplaşma, kaygı ve endişeli vatandaşlarPsikolojinin yükselişi: Yıkıcı kutuplaşma, kaygı ve endişeli vatandaşlar


Boncuk, hayat hikâyesini doktor hanıma anlatacak mı?Boncuk, hayat hikâyesini doktor hanıma anlatacak mı?


Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte ünlü oyuncunun biyografisiEvrim Alasya kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte ünlü oyuncunun biyografisi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN