Boncuk bulanacak mı?

Boncuk bulanacak mı?

Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde ermişler tarafından alınıp başka kocaya verileceğini söyleyen Boncuk, evinden kaçıyor. Sokaklarda kendini almaya gelecekleri bekleyen genç kadının bulunup bulunamayacağı ise merak konusu oluyor.

Kırmızı Oda’nın son bölümünde, yıllardır evden çıkmayan Selvi Hanım ilk kez balkondan çıkmayı başarmış, sonrasında ise annesinin evine gelmesiyle çok büyük mutluluk yaşamıştı. Yeni bölümde ise, Selvi hanım yıllar sonra dışarı çıkabilmenin mutluluğunu yaşıyor…

İŞTE KIRMIZI ODA’NIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yaşadığı sıkıntılar ve acılar ile kendini dünyaya kapatan Selvi’nin kapısını bu sefer Doktor hanım çalıyor. İki kadın İstanbul sokaklarında birlikte dolaşırken, her ikisi de gözyaşlarını tutamıyor.

Halüsinasyonlar gören Boncuk ise zamanının daraldığını ve ermişlerin onu almaya geleceği zamanın çok yakın olduğunu söylüyor. Ancak sonunda kendini sokaklarda amaçsız dolaşırken buluyor. Bir gazetede ise Boncuk’un kaybolduğu haberi gözüne çarpıyor.

Doktor Piraya ile yaşanan yakınlaşmanın ardından Piraye ile arası bozulan Deniz, genç kadın Ayşe’nin halindeki değişikliğin farkına varıyor ve onunla konuşmak istiyor…

kirmizi-oda-yeni-bolum-fragmani-izlei.jpeg

KIRMIZI ODA’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kırmızı Oda’nın son bölümünde, etrafında devamlı ermişler gören Boncuk’un hayat hikayesi, izleyenleri yeniden hem üzüntü hem de kızgınlığa boğdu. Gencecik yaşında dilini bilmediği bir ülkeye gelin giden Boncuk, eşi Sadık’ın onu bir robot gibi görerek, sadece yemek ve ev işleriyle uğraşmasını istemesi, kimseyle konuşamaması onu derin bir yalnızlığa iterken, mutsuz geçen günleri onun halüsinasyonlar görmesine neden olmaya başladı. Eşi tarafından Doktor hanıma getirilen Boncuk, yaşadıklarını anlatırken, diğer yandan çocukluğunda yaşadığı travmalar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Çocuk gelin Selvi Hanım ise, yıllar sonra Doktor hanımın yardımıyla ilk kez balkona çıkmayı başarmıştı. Hayat hikayesini anlatmaya devam eden Selvi Hanım, oğlu Yiğit’in bir kaza sonucu ölümünün ardından yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatmaya devam etti. 

Diğer yandan 35 yıldır evinden çıkamayan kadına iki misafir geldi. İlki kocası Rıza’nın yıllar önce üniversite okumak için evi terk etmek zorunda kalan Fahriye idi. Fahriye okumuş, mesleğini eline almış ve şimdi bir okulda müdürlük yapmaktaydı. Selvi Hanım’ı almak için geldiğini söyleyen Meliha, babası Rıza’nın karşısına geçerek isyan etse de Selvi Hanım’ı gitmeye razı edemedi.

Selvi’ye gelen ikinci misafir ise yıllardır görmediği annesi oldu. Selvi, yılların özlemiyle, annesine neden şimdiye kadar gelmediğini sorarken, annesi de hem kocasının hem de Rıza’nın engel olduğunu anlattı. Onun buraya gelmesini sağlayan ise Rıza’nın kızı Fahriye olmuştu. Selvi Hanım, annesinden kardeşlerinin haberini alırken, bir de babasının ölümünü de duydu. 
Doktor Deniz ile Doktor Piraye arasında yaşanan yakınlaşmaya ise Ayşe’nin tanık olması genç kadının büyük bir aşk acısı yaşamasına neden oldu.

Doktor Deniz’in danışa 17 yaşındaki genç kızın yaşadığı yeme sorununun neden kaynaklandığı ise konuşulanların ardından ortaya çıkmaya başladı.

Psikolojinin yükselişi: Yıkıcı kutuplaşma, kaygı ve endişeli vatandaşlarPsikolojinin yükselişi: Yıkıcı kutuplaşma, kaygı ve endişeli vatandaşlarBoncuk, hayat hikâyesini doktor hanıma anlatacak mı?Boncuk, hayat hikâyesini doktor hanıma anlatacak mı?

Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte ünlü oyuncunun biyografisiEvrim Alasya kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte ünlü oyuncunun biyografisiAkrep dizisi oyuncuları kimler? İşte konusu ve karakterleriAkrep dizisi oyuncuları kimler? İşte konusu ve karakterleri

Sevinç Erbulak kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Kırmızı Oda Berna kimdir?Sevinç Erbulak kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Kırmızı Oda Berna kimdir?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN