Fenerbahçe'den ve Akhisar Belediyespor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Serdar Kesimal, yaşadıklarını anlattı. 4 milyon 750 bin Euro bonservis, 1.2 milyon Euro yıllık ücretle ve büyük umutlarla transfer oldu. Ancak 4 yılda yalnızca 38 maça çıktı, hep kadro dışı kaldı. 'Yattığı yerden para kazandı' leştirilerine hep sessiz kaldı. Sözleşmesi bitince Akhisar'la anlaştı.
Ancak Yeşil-Siyahlılar’daki macerası da 6 ay sürdü. Tolunay Kafkas’ın kararıyla gönderildiğini öğrenince, ‘Şizofren’ açıklamasıyla gündeme damga vuran 28 yaşındaki futbolcu, suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe’de yaşadıklarını anlatırken olay ifadeler kullandı. İşte ilk günden bu yana yaşadıkları.
BENİMDE HATALARIM OLDU
'Kendi hatalarımdan bahsedeyim. Fenerbahçe'ye 22 yaşında geldim. Büyük kulübe geliyorsun, 2-3 maç oynamayınca tribe giriyorsun, bu çok yanlış. Çalış, bekle, sabırlı ol. Örnekler var, adamlar uzun yıllar nasıl oynuyor! Benim en büyük hatam bu.
Zaten ilk senede ayrılmak istediğimi menacerime söyledim. O zaman yönetim, 'Kesinlikle bırakmayız, daha iyi olacak' dedi. İkinci sene Egemen abi ve Yobo geldi. Bekir abi vardı, ben dördüncü sıradaydım. Oynama şansım yoktu.'
