Şişli'de Faslı turistin dehşet anları: Bir anda yere yığıldı

Şişli'de Faslı turistin dehşet anları: Bir anda yere yığıldı

Şişli'de iki kişi tarafından darp edilen Fas uyruklu turistin 600 doları çalındı. Büyük korku yaşayan turist ayakta durmakta güçlük çekerken bir anda yere yığıldı.

İddiaya göre Fas uyruklu erkek turist, iki kişinin saldırısına uğradı. Darp edilen turistin cebindeki 600 doları alan kişiler koşarak kaçtı. Gaspçıların peşinden koşan turist çevredekilerden yardım istedi. Yere yığılan turist için olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Faslı turist olay yerine gelen polis ekiplerine gasp edildiğini söyledi.

19-01/29/sislide-fasli-turiste-gasp_7623_dhaphoto2

Olay yerinin yanındaki bir otelin güvenlik kameralarına bakmak için götürülen turist ayakta durmakta güçlük çekerken, tekrar yere yığıldı. Daha sonra polis aracına alınan turist ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN