Sneijder: Ne pahasına olursa olsun Fenerbahçe maçında sahaya çıkacağım

Sneijder: Ne pahasına olursa olsun Fenerbahçe maçında sahaya çıkacağım

Sneijder’in derbi inadı... Milli takımdan sakat dönen Hollandalı futbolcu, doktorlarla yaptığı son görüşmede, “Ne pahasına olursa olsun Fenerbahçe maçında sahaya çıkacağım” diyerek ne kadar hırslı olduğunu gösterdi.

Hollanda Milli Takımı’ndan sakat dönen ve 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Wesley Sneijder’in derbi inadı ilk günden beri devam ediyor.

Fanatik'in haberine göre tecürbeli futbolcu kulüp doktorlarıyla yaptığı son görüşmede ‘Ne pahasına olursa olsun Fenerbahçe maçında sahaya çıkacağım” diyerek ne denli hırslı olduğunu ortaya koydu.

'BU MAÇTA OYNAMAYACAKSAM NE ZAMAN OYNAYACAĞIM'

Sneijder, tedavi süreci başlarken de, “Bu maçta oynamayacaksam ne zaman oynayacağım” demiş ve dönüş tarihi olarak Fener derbisini işaret etmişti. 13 Nisan’da TT Arena’da yapılacak dev mücadelede, Selçuk, Sabri ve Hakan Balta gibi isimlerin sahada olup olmayacağı ise şu an belirsizliğini koruyor. Önümüzdeki günlerde Florya’da yoğun bir tedavi süreci yaşanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN