Söke Belediyesinden Cizreli öğrecilere yardım kolisi

Söke Belediyesinden Cizreli öğrecilere yardım kolisi

Aydın Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Şırnak’ın Cizre ilçesindeki bir okula 6 koli yardım malzemesi gönderdi. Kurucu Ortaokulu öğrencilerinin yüzleri gülecek.

Şırnak'ın Cizre ilçesi Kurucu ortaokulu Türkçe öğretmeni olan Sökeli Erkan Gölaç’ın talebini, Başkan Tuncel geri çevirmedi. Kitap ve okul gereçlerinden oluşan yardım kolileri Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla hazırlandı. Başkan Tuncel tarafından öğretmen Erkan Gölaç’a teslim edilen koliler Cizre’ye doğru yola çıktı.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Öğrencilerimize kırtasiye malzemeleri ve kitapların olduğu kolilerle birlikte Söke’den sevgilerimizi de yolluyoruz” dedi.

Türkçe öğretmeni Erkan Gölaç, Başkan Tuncel'e okulu ve öğrencileri adına çok teşekkür ederken; “Başkanımız Söke’nin gönül zenginliğini bir kez daha gösterdi. Sağ olsun” dedi.

20-01/28/soke-belediyesi-yardim.jpg

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN