Son dakika! AK Parti'den 4 ilde kongre

Son dakika haberi... AK Parti il kongrelerinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP, Türkiye'nin sorunlarını büyütmüş bir partidir. CHP'ye oy veren vatandaşlarımızın bu zihniyeti en kısa sürede tasfiye edeceğine inanıyorum" dedi. Erdoğan ayrıca seçimlere ilişkin, "Meclis'te ezici bir çoğunlukla temsil edeceğiz ve Cumhurbaşkanlığını yeniden kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Sivas İl Kongrelerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden canlı bağlantıyla katıldı.

"BÜYÜK KONGRE ÖNCESİ TÜM HAZIRLIKLARIMIZI BİTİRMİŞ OLACAĞIZ"

Salgın sebebiyle ara verdikleri kongrelere bugün yeniden başladıklarını belirten Erdoğan, "YSK takvimine uygun şekilde pazartesi, salı ve çarşamba günleri kongrelerimize devam edeceğiz. Tüm amacımız İzmir, Ankara ve İstanbul kongreleriyle birlikte bu süreci tamamlamaktır. Böylece büyük kongre öncesi tüm hazırlıklarımızı bitirmiş olacağız" dedi.

"BEKLENTİMİZ MUHABBET İKLİMİ OLUŞTURMAKTIR"

Erdoğan, her kongrede yönlerini geleceğe dönerek devam ettiklerini altını çizerek, " Kadın ve gençlik kolları ile birlikte ülkemizin en geniş tabanlı partisi konumundayız. Sizlerden beklentimiz milletimizin kalbindeki bu sevgiyi yılın her günü partimize desteğe dönüştürecek bir muhabbet iklimi oluşturmaktır" diye konuştu.

"SİYASETTE BELİRLEYİCİ OLAN YÜZ YÜZE SİYASETTİR"

Medya ve sosyal medyanın önemli olduğunu ifade eden Erdoğan, siyasette belirleyici olanın yüz yüze siyaset olduğuna dikkat çekti. Erdoğan, AK Parti'nin milletin her bireyine ulaşma zorluğunun olmadığını dile getirerek, "Gönlünü kazanmak için kapısını çalmadığımız, hasbihal etmediğimiz, derdini dinlemediğimiz tek bir kişi dahi varsa bu bizim eksiğimizdir" şeklinde konuştu.

"2023'E KADAR HER GÜNÜMÜZÜ SEÇİM GÜNÜ GÖREREK ÇALIŞMALIYIZ"

Erdoğan, il yönetimlerinden beklentilerini şöyle ifade etti: "İl yönetimlerinden en büyük beklentim 2023'e kadar her günümüzü seçim günü gibi görerek çalışmaktır. Yılın her günü milletimizle hemhal olmayanın seçim günü diyeceği kalmaz. Milletin gönlüne girmek için gece gündüz çalışmayı kendine zul görenler yanlış yerde, yanlış göreve taliptir."

"CUMHUR İTTİFAKI BÜYÜYEREK YARINLARA YÜRÜYECEKTİR"

"2023'te her Meclis'te ezici bir çoğunlukla temsil edeceğiz ve Cumhurbaşkanlığını yeniden kazanacağız" diyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: "Yapacağınız fedakarlık için her birinize teşekkür ediyorum. Gerek AK Parti olarak, gerek MHP olarak, gerek BBP olarak Cumhur İttifakı büyüyerek yarınlara yürüyecektir."

Erdoğan, AK Parti'nin hep yüzü geleceğe dönük bir parti olduğunun altını çizerek, bu şekilde hareket etmeyi sürdüreceklerini söyledi. 

"REKABET İLE İZAH EDİLEMEYECEK BİR ANLAYIŞ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

"Bizi de ne terör örgütlerinin alçaklıkları, ne kuyruk acısıyla üzerimize saldıranlar, ne kurulan tuzaklar yoruyor" diyen Erdoğan, kendilerini asıl yoranın ülkenin selameti için omuz omuza hareket etmeleri gerekenlerin sergilediği tavırlar olduğunu ifade etti.

Erdoğan, devamında şu sözleri kullandı: "Hizmet yolunda yapılan rekabet kaliteyi yükseltir. Rekabet ile izah edilemeyecek sınırlar dışına çıkaran bir anlayış ile karşı karşıyayız."

"CHP TÜRKİYE'NİN SORUNLARINI BÜYÜTMÜŞ BİR PARTİDİR"

Hem Hallacı Mansur'a hem Pir Sultan'a atfedilen "Ellerin attığı taş değil dostun attığı gül yaralar bizi" sözünü hatırlatan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: 

"Öyle şeyler yapıyorlar ki cevaplarını vermek, hadlerini bildirmek mecburiyetinde kalıyoruz. Bu zihniyetin temsilcisi olan zat yine bühtan üzerine bühtan sıraladı. CHP Türkiye'yi büyütmüş, AK Parti büyütmek için çalışmamış. CHP tarihi boyunca Türkiye'nin sorunlarını sıkıntılarını, dertlerini büyütmüş bir partidir. Bugün de aynı misyonu yerine getiriyor. AK Parti, CHP'nin başımıza sardığı bu sorunları kaldırmak için çalışmıştır.

"BOŞ LAFLARLA ASIL NİYETİNİ GİZLEMEYE ÇALIŞIYOR"

Hayatında karar verici olarak tek bir saniye görev yapmamış, tek bir ifade, irade ortaya koymamış, SGK'yı batırmış, milletin hayrına tek bir işe omuz vermemiş kişidir. 'Seçim kişiyi Cumhurbaşkanı yapmaz' diyerek boş laflarla arkasındaki asıl niyetini gizlemeye çalışıyor. Milletin önce 2014'te ardından 2018'de doğrudan seçtiği cumhurbaşkanını hala hazmedemiyorlar. Kendi partilerinde işler kasetle, tacizle, tecavüzle yürüdüğü için milletin tercihi ile göreve gelmeyi hafsalalarına sığdıramıyorlar. İsraf bu konuda da haramdır.

"CHP'YE OY VEREN VATANDAŞLARIMIZIN BU ZİHNİYETİ TASFİYE EDECEĞİNE İNANIYORUM"

Teröristlere arkadaş, darbecilere hak hukuk savunucu diyen, milli projelerimizi engellemek için her şeyi yapan, sınır ötesi harekatlarımıza gölge düşürmeye çalışan kişiye ne desek az gelir. Zerre kadar onuru, kendisine azıcık saygısı olsa, kasetle geldiği koltuktan haysiyetiyle çekilirdi. CHP'ye oy veren vatandaşlarımızın sürekli başlarını yere indiren bu zihniyeti en kısa sürede tasfiye edeceğine inanıyorum."

"2023 HEDEFLERİNE ULAŞMADAN DURMAK HARAM"

Erdoğan, önümüzdeki seçimlerin hem ülke hem de AK Parti önünde yeni bir dönemin açılacağına vesile olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sonlandırdı: "Kim ne derse desin biz kendi işimize bakacağız. Çünkü milletimiz bizden hizmet bekliyor. Önceliğimiz ülkemizin güvenliği ve huzuru ile birlikte milletimizin her bir ferdinin temel beklentilerine cevap verecek projeleri geliştirip uygulamaktır. Devlet de siyaset de bunun için vardır. Ülkemizi 2023 hedeflerine tamamen ulaştırmadan bize durmak haramdır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN