Son dakika! Bahçeli'den Yunanistan'a 9 Eylül göndermesi

Son dakika! Bahçeli'den Yunanistan'a 9 Eylül göndermesi

MHP lideri Bahçeli, Yunanistan'ın darbeci askere iltica hakkı vermesine '9 Eylül' göndermesi ile tepki gösterdi.

Parti içi bayramlaşma töreninde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yunanistan'ın darbeci askerlere iltica hakkı vermesi ve ABD ile Türkiye arasındaki gerilimle ilgili açıklamalarda bulundu. 

'BU BİR PAPAZ MESELESİ DEĞİL'

Bahçeli, "Bir papaz uğruna Türkiye ile ilişkilerini, dostluk ve müttefiklik anlayışını yok farz edebilecek bir hataya düşen Trump'ın kafasında acaba ne vardır? Bunu iyi anlamalıyız. Bu bir papaz meselesi değildir. Türkiye'ye darbe teşebbüsünün arka planı olan ABD, darbeci yoldaşlarını kurtarmak için bunu yapıyor" dedi.

'9 EYLÜL' GÖNDERMESİ

Yunanistan Danıştayı'nın 15 Temmuz darbe girişiminin faillerinden Süleyman Özkaynakçı'ya iltica hakkı tanımasına tepki gösteren Bahçeli, "Yunanistan'ın bu tür davranışlarla bir gün 9 Eylül'ü hatırlar hale gelmemesini temenni ederim" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN