Son dakika! Bahçeli'nin erken seçim çağrısına hükümetten ilk cevap: Değerlendirilir

Son dakika! Bahçeli'nin erken seçim çağrısına hükümetten ilk cevap: Değerlendirilir

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin erken seçim çağrısına hükümetten ilk cevap geldi. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Bahçeli'nin çağrısı yetkili organlarda değerlendirilir" dedi.

Partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminin 26 Ağustos 2018'de yapılmasını talep eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bu işi uzatmaya gerek yok" dedi. 

Bahçeli'nin teklifine ilk yanıt da Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan geldi.

"DEĞERLENDİRİLİR"

Bozdağ, "Ben de sizinle birlikte öğrendim. Konu, partinin yetkili organlarında değerlendirilir ve bir açıklama yapılır" dedi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de, "Yetkili organlarda değerlendirilir. Önce biz bir kendi aramızda konuşalım" dedi.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN