Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapacağız

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam-Çerkeş Tüneli açılış töreninde, "2023 hedeflerimizin tamamına ulaşarak, ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirerek milletimizin refahını hak ettiği seviyeye yükselteceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam-Çerkeş Tüneli açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "2023 hedeflerimizin tamamına ulaşarak, ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirerek milletimizin refahını hak ettiği seviyeye yükselteceğiz" dedi.

"TURİZMİMİZ ANADOLU'NUN DÖRT BİR YANINA YAYILMAKTADIR"

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"İnsan ve yük ulaşımını ne kadar kolaylaştırırsak, ülkemizin kalkınmasını, gelişimini de o kadar geliştiririz. Bölünmüş yollarımızın uzunluğunu 28 bin kilometreye çıkararak rahatlıkla ulaşımı sağladık. Geçmişte mecburen çıkılan yollar, artık keyifle seyahate dönüştü. Eskiden sadece güneş, deniz, kum üçgenine sıkışan turizmimiz, Anadolu'nun dört bir yanına doğru yayılmaktadır.

Son dönemde açtığımız köprülerin, yolların önemli bir kısmı Anadolu'nun her köşesinin büyük potansiyelden rahatça yararlanabilmesini sağlayacak noktadadır. 

"SEVİYESİZ TACİZLERLE YOLUMUZDAN ÇEVİREBİLECEKLERİNİ SANDILAR"

Bir zamanlar açtığımız yolları gösterip 'buraya uçak mı indireceksiniz' diyorlardı. Geçmişte rahmetli Menderes'e, Demirel'e, Özal'a, Erbakan hocamıza yaptıkları gibi bu tür seviyesiz tacizlerle yolumuzdan çevirebileceklerini sandılar. Biz yatırımlarımızı planlarken sadece milletimize baktık.

"ÜLKEMİZİ DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 EKONOMİSİNDEN BİRİ YAPACAĞIZ"

2023 hedeflerimizin tamamına ulaşarak, ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirerek milletimizin refahını hak ettiği seviyeye yükselteceğiz. 

Marmara'yı çepeçevre saran otoyol projeleri bitmektedir. Çanakkale Köprümüz yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

"HAYATIMIZI ORTAYA KOYUYORUZ"

Ülkemizin bütünlüğü söz konusu olduğunda gerekiyorsa hayatımızı ortaya koyuyoruz. Her kim yaptığımız okulları, hastaneleri, barajları herhangi bir inşaat projesi olarak görüyorsa Türkiye'nin vizyonundan nasibini almamıştır. Kalbi mühürlü, gözü kapalı, kulağı tıkalı, dili lal olanlara ne eser ne hizmet anlatabilirsiniz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (33)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
33 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN