Son dakika! Doğanlar apartmanında 4 çocuğu ile mahsur kalan anne ile bağlantı kuruldu

Son dakika! Doğanlar apartmanında 4 çocuğu ile mahsur kalan anne ile bağlantı kuruldu

Son dakika haberi... İzmir'in Bayraklı ilçesinde yıkılan Doğanlar apartmanının enkazında kalan anne ve 4 çocuğu ile iletişim sağlandı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bulun Doğanlar apartmanındaki enkazda çalışmalarını sürdüren ekipler, saat 7.00 civarında 3. kat seviyesinde ses tespit etti.

Enkaz altındaki 38 yaşındaki anne Seher Dereli Perinçek'le iletişme geçen ekipler, Perinçek'in çocukları ikiz kardeşler Ezel ve Elzem Perinçek (10), Umut Perinçek (7) ve Elif Perinçek'le (3) beraber olduğunu öğrendi.

Ekipler hem mutfaktan hem de salondan enkazdakilere ulaşmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

8'İ SAĞ 9 KİŞİ ENKAZDAN ÇIKARILDI

Doğanlar apartmanı 7 katlı olup altında bir kafe bulunuyor. Depremde yola doğru devrilen 21 dairelik apartmanın enkazının altında kaç kişinin olduğu net bilinmiyor.

Apartmandan 8'i sağ olmak üzere 9 kişi çıkarıldı. 

İZMİR'DE SON DURUM NE?

İzmir'de dün öğle saatlerinde Seferihisar merkezli 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi, deprem başta İstanbul olmak üzere birçok kentte hissedildi.

AFAD, şiddetli depremde 25 kişinin hayatını kaybettiğini, 831 kişinin de yaralandığını duyurdu.

AFAD, deprem sonrasında 35'inin büyüklüğü 4'ün üzerinde olmak üzere toplam 489 artçı sarsıntının yaşandığını da açıkladı. 

9 binada arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN