DSÖ'den Bakan Koca'ya önemli davet

DSÖ'den Bakan Koca'ya önemli davet

DSÖ'nün düzenlediği kamuoyunu bilgilendirme brifingine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da katılacak.

Periyodik olarak Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) düzenlediği kamuoyunu bilgilendirme brifingine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus'a eşlik etmek üzere davet edildi.

Bakan Koca, burada yeni tip koronavirüs'ün (Kovid-19) sağlık çalışanları üzerindeki etkisi, sağlık çalışanlarının korunması için atılan adımlar ve Türkiye'deki sağlık çalışanlarının aşılanmasındaki son durum hakkında fikir ve yorumlarını uluslararası kamuoyu ile paylaşacak.

DSÖ Genel Direktörüne bu medya brifinglerinde Kovid-19 ile mücadelede önemli roller üstlenen uluslararası kuruluş temsilcileri, siyasetçiler ve küresel sağlık liderleri de eşlik ediyor. 

Uluslararası medya başta olmak üzere tüm dünya tarafından çok yakından takip edilen brifing, bugün 18.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

DSÖ'nün teknik altyapısı kullanılarak gerçekleştirilecek canlı yayına DSÖ'nün "Kovid-19 web sitesi" ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN