Aşı için 'sabır' isteyen Koca'ya Fazıl Say'dan tepki

Aşı için 'sabır' isteyen Koca'ya Fazıl Say'dan tepki

Koronavirüse karşı korunmada en iyi yöntemin aşı olduğunu söyleyen Sağlık Bakanı Koca "Aşı, maske ve mesafeden daha fazla korur. Biraz daha sabır" ifadelerini kullandı. Ünlü piyanist Fazıl Say da Koca'nın paylaşımının altına "390. Gün" yazarak tepki gösterdi.

Gençlerin, aktif koronavirüs vakalar içindeki oranının arttığını belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşı, maske ve mesafeden daha fazla korur. Biraz daha sabır" uyarısında bulundu.

Koca'nın Twitter hesabından yaptığı aşı paylaşımının altına yorum yapan piyanist Fazıl Say, koronavirüsün ortaya çıkmasından sonra 390 günün geçtiğini hatırlattı.

İşte Fazıl Say'ın yorumu:

"GENÇLERİN ORANI ARTIYOR"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "65 yaş üstü büyüklerimizin son bir ayda toplam vakalar içindeki oranı yüzde 14,39'dan 11,3'e düştü. Gençlerin aktif vakalar içindeki oranı ise artıyor. Gençlerimizi de koruyacağız" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN