Son dakika! Ermenistan saldırdı, Türkiye ile Rusya devreye girdi

Son dakika! Ermenistan saldırdı, Türkiye ile Rusya devreye girdi

Son dakika haberi... Ermenistan'ın Azerbaycan köylerinin bombalamasının ardından Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov telefonda görüştü.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Çavuşoğlu ile Lavrov'un görüşmesinde, 'Ermenistan'ın saldırganlığı' konusu ele alındı.

NE OLMUŞTU?

Ermeni güçlerinin Azerbaycan'ın sivil yerleşim birimlerine ateş açması sonucu Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çatışmalar yeniden alevlendi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Ermenistan ordusu Terter'in Gapanlı, Ağdam'ın Çıraklı ve Orta Garvand, Fuzuli'nin Alhanlı ve Şükürbeyli, Cebrayıl'ın Çocuk Mercanlı köylerini bombaladı, yoğun bombardımanda birçok sivil hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

Azerbaycan ordusu da sivil halkın güvenliğini sağlamak için tüm cephe boyunca karşı saldırı başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN