Cumhurbaşkanı Erdoğan, dev bayrağı göndere çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dev bayrağı göndere çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çamlıca Kulesi'nde düzenlenen bayrak töreniyle Türkiye'nin en büyük bayrağını göndere çekti. Erdoğan, "Türkiye'de bu bayraktan büyüğü yok. İstanbul'a bu güzellikleri kazandırmış olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Kulesi'nde düzenlenen Türkiye'nin en büyük bayrağını göndere çekme töreninde konuştu.

"ÇOCUKLARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ"

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Bugün burada açılışını yapacağımız ülkemizin en uzun direğinde dalgalanacak olan bayrağımızı bu vizyonun sembolü olarak çocuklarımıza armağan ediyoruz.

"2053'ÜN TÜRKİYESİNİ İNŞA EDECEĞİZ"

Bu toprakları vatan yapmak için nice şehitler verdik. 2053'ün Türkiyesini siz inşa edeceksiniz. Çok çalışacağız, okuyacağız ve 2053'ün Türkiyesini inşa edeceğiz. Biz toprağın altında olacağız. Oradan sizi izleyeceğiz. Size inanıyoruz. 

"BU BAYRAKTAN BÜYÜĞÜ YOK"

Türkiye'nin en büyük bayrağı yaklaşık 1000 metrekareyi bulan bayrağıyla yepyeni bir çehreye kavuşuyor. Türkiye'de bu bayraktan büyüğü yok. İstanbul'a bu güzellikleri kazandırmış olmaktan gurur duyuyorum. 

Kirazlıtepe, Küplüce buradaki kardeşlerime de sesleniyorum. Burada bir çevre düzenlemesi yapıyoruz. Bu düzenlemenin yanında istiyoruz ki buradaki yapıları tamamıyla kaldıralım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (28)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
28 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN