Erdoğan'dan yine Kanal İstanbul mesajı

Erdoğan'dan yine Kanal İstanbul mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Habipler-Hasdal Kavşağı açılışında açıklamalarda bulundu. Salgın döneminde projelere ara vermediklerini söyleyen Erdoğan, yeni yargı reformu paketinin de Meclis'e sunulacağını dile getirdi.

Yapımına 2013 yılında başlan Kuzey Marmara Otoyolu tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun son etabı olan Habipler-Hasdal Kavşağı açılışında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Salgın döneminde projelerimize ara vermedik, milletimizin hizmetine verdik'' dedi. Yargı reformu paketinin dördüncüsünü yakında Meclis'e sunacaklarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Cumhur İttifakı olarak uzlaşıp kamuoyuna sunacağız'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

''Kuzey Marmara Otoyolu'nun tüm bölümlerini tamamlamış bulunuyoruz. Türkiye'nin hem nüfus yoğunluğu hem üretim ve ticaret kapasitesi hem turizm potansiyeli bakımından en hareketli yerlerinin başında gelen Marmara Bölgemizi çepeçevre otoyolla kuşatmış olacağız. Açılışını yaptığımız kısımlarla birlikte toplam yatırım bedeli 1,7 milyar dolar olan bu kesim, ileride inşası planlanan 3 katlı büyük İstanbul tünelinin de bağlantısını teşkil edecektir. Salgın döneminde projelerimize ara vermedik, milletimizin hizmetine verdik.

Ülkelerin çoğu sadece finans sektörünü ayakta tutmaya çalışırken, biz 10 milyonlarca insanımızı doğrudan destekleyen programlarla hiçbir insanımızı yalnız bırakmadık.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun ülkemize vakitten 1 milyar 650 milyon lira ve akaryakıttan 830 milyon lira olmak üzere yıllık 2,6 milyar liraya yakın maddi katkısı, 351 bin ton da karbon emisyon azaltımı faydası olacaktır.

acilis-erdogan.jpg

"KANAL İSTANBUL İFTİHAR TABLOSU OLACAK"

Yakında ilk köprüsünün temelini atarak fiilen hayata geçirmeye başlayacağımız Kanal İstanbul da inşallah tarihe damgasını vuran bir eser olarak ülkemizin iftihar tablosu içerisindeki yerini alacaktır.

Silüeti yavaş yavaş ortaya çıkan 1915 Çanakkale Köprüsü şimdiden gören herkesi kendine hayran bırakmaktadır.

"ÜLKEMİZİN ENERJİSİNİ İÇİ BOŞ ÇEKİŞMELERE HEBA ETMEYİN"

Yargı reform paketlerimizin dördüncüsünü yakında Meclisimizin takdirine sunuyoruz. Cumhur İttifakı olarak uzlaşıp kamuoyuna sunacağız.

Gezi olaylarıyla başlayan ve 2018 Ağustosu'nda açık bir tehdit halini alan ekonomik saldırılara, yatırımları ve büyümeyi engelleme çabalarına rağmen eser ve hizmet siyasetimizden taviz vermedik. Yeni Türkiye'nin önünü kesmek için bize sürekli çelme taktılar, ürettiğiniz bir şey varsa onu anlatın. Ülkemizin vaktini ve enerjisini içi boş çekişmelerle heba etmeyin. Suni gündemlerin peşinde koşmamızı sağlamak için her yolu denediler.

Maziden atiye kurduğumuz köprüyü aşkla şevkle heyecanla geçerek Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmakta kararlıyız.

erdogan-toplanti.jpg

''İSRAİL'İN NE OLDUĞUNU TÜM DÜNYAYA ANLATACAĞIZ"

Filistin bizi bekliyor, Filistin yavruların ağlamaları ile bizi bekliyor. İsrail'in ne olduğunu tüm dünyaya anlatacağız. Bu terör devleti İsrail'in ne olduğunu tüm dünyanın bilmesi lazım. Tüm dünya mazlumları güçlü bir Türkiye'nin ayağa kalktığı, kalkacağı günü bekliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN