Rusya'dan Biden'a 'katil' cevabı

Rusya'dan Biden'a 'katil' cevabı

Rusya, ABD Başkanı Biden'ın 'katil' açıklamasına "Biden'ın Putin hakkındaki yorumu çok kötü, ilişkilerimizi gözden geçireceğiz" diyerek cevap verdi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya için "katil" demesi üzerine Rusya'dan cevap geldi. 

Kremlin yönetimi, Joe Biden'ın Moskova ile bağları düzeltmeyi hiç istemediğini gösterdiğini ve Rusya'nın bunu hesaba katacağını söyledi.

"WASHINGTON İLE İLİŞKİLERİ ANALİZ EDECEĞİZ"

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, Joe Biden'ın açıklamaları hakkında, "Biden'ın Putin hakkındaki yorumu çok kötü, ilişkilerimizi gözden geçireceğiz" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise ABD Başkanı Biden hakkında, "Ona sağlıklar dilerim. Başka bir ülkeyi, devleti, halkı ya da kişileri değerlendirmek aynaya bakmak gibidir. ABD’deki müesses nizamın bilinci, zorlu ve genellikle yerel halkın soykırımıyla bağlantılı koşullarda oluşmuştur" yorumunda bulundu.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz gün ABD Başkanı Joe Biden ABC News'e verdiği röportajda, Rusya devlet başkanının bir katil olduğuna inanıp inanmadığı sorusuna "inanıyorum" demişti.

Biden ayrıca Putin'i ruhsuz olarak nitelendirmiş ve Rusya'nın seçime karıştığı iddialarıyle ilgili de "bedelini ödeyecek" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN