Son dakika! Vatan Şaşmaz cinayetinde flaş gelişme!

Son dakika! Vatan Şaşmaz cinayetinde flaş gelişme!

Emniyet Genel Müdürlüğünden, oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesi ve eski manken Filiz Aker'in intihar etmesi olayının sosyal medyaya yansıyan ilk görüntülerini araştırmak üzere başmüfettiş görevlendirildiği bildirildi.

Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesi ve onu öldüren Filiz Aker'in intihar etmesi olayının görüntülerinin yayınlanmasıyla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından soruşturma açılarak bir polis başmüfettişi görevlendirildi. Soruşturmanın yürütüldüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen başmüfettişin, görüntülerin kim tarafından verildiği ve nasıl yayıldığı konusunda inceleme yaptığı öğrenildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "27 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul'da bir otel odasında Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in ölümü ile sonuçlanan olayın ilk görüntülerinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldığı görülmüştür. Emniyet Genel Müdürlüğü'nce konunun araştırılması için Polis Başmüfettişi görevlendirilmiştir" denildi.

GÖRÜNTÜLER KARŞILAŞTIRILACAK

Açıklamanın ardından cinayet ve intihar olayının soruşturmasının yürütüldüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen başmüfettişin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Yapılan araştırmada, öncelikle sosyal medya hesaplarında yayılan Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in cenaze görüntülerinin kim tarafından çekildiği araştırılıyor. Görüntülerde odada sadece sağlık ekipleri ve görüntüleri çeken kişinin bulunduğu tespit edilirken, bu görüntüler otel güvenlik kameralarının oda girişinde çektiği görüntülerle karşılaştırılacak ve böylece odada bulunan kişiler tespit edilecek.

SOSYAL MEDYADA İLK PAYLAŞAN HESAP ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan görüntülerin sosyal medya hesaplarında paylaşılmasıyla ilgili de araştırma yapıldığı belirtildi. Görüntüleri ilk paylaşan sosyal medya hesabının bulunması ve kime ait olduğunun tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Bu arada görüntülerin bazı kişiler tarafından basın kuruluşlarına para karşılığı pazarlanmaya çalışıldığı tespit edildi.

ANKARA / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN