Sony’nin yeni Android konsepti burada!

Sony’nin yeni Android konsepti burada!

Sony’nin üzerinde çalıştığı ve test süreci devam eden yeni Android konsepti, XDA forumlarında bir kullanıcı tarafından yayınlandı. İşte detaylar…

Japon teknoloji şirketi Sony, kısa süre önce açıkladığı finansal sonuçları ile başarılı bir bilanço sergilemişti. PlayStation 4’ten kamera lensi üretimne çok geniş bir ürün gamına sahip firma, 800 milyon dolara yakın karla 2015 yılı 2. çeyrek dönemini tamamladığını duyurmuş, ancak akıllı telefon bölümü zarar etmişti. Sony adına Xperia satışlarındaki düşüş dikkat çekici, öte yandan şirketin teknoloji hamlelerinin ardı arkası da kesilmiyor.

15-07/31/ekran_resmi_2015-07-23_14_49_28.jpg

Sony’nin kendi telefonları için yeni bir arayüz anlamı taşıyan yazılımını çeşitli modellerinde test ettiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Xperia Z3 üzerinden test edildiği bildirilen işletim sistemi bir tür Android konsepti olarak yorumlandı. Şimdi ise detaylarına buraya tıklayarak göz atabileceğiniz söz konusu yazılımın indirilebilir formu paylaşıldı. 

XDA forumları üzerinden paylaşılan indirilebilir Android konsepti, resmi bir güncelleme ya da Sony nezdindeki bir paylaşım değil. İlgili yazılım, bir Android kullanıcısı tarafından yayınlanıyor. Yazılımın indirilebileceği sayfaya buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

İlgili yazılımın resmi olmadığını ve indirilmesi için de sayfada yer alan yönergelerin dikkate alınmasının gerektiğini belirtelim. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN